This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Assistent Manager Jachtbouw (Dutch required)

Discipline: Shipbuilding
Branch: Yacht building
Location:Den Bosch
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2455

Assistent Manager Jachtbouw (Dutch required)

Plannen, begeleiden en bjisturen van uitdagende engineeringsprocessen op het hoogste niveau in de jachtbouw, dat is waar jij als Assistent Manager dagelijks mee bezig bent! Heb jij ervaring met constructief ontwerpen in de scheepsbouw en ben je toe aan de volgende stap in je carriére? Dan is dit je kans!

Function

Als Assistent Manager ben je op de hoogte van alle lopende en komende projecten en weet je deze in goede banen te leiden. Jij bent de verbindende factor binnen de afdeling Shipbuilding Engineering, maar zeker ook tussen de andere engineerings afdelingen. Door jouw goede communicatieve vaardigheden weet je het team te inspireren en motiveren en ben je goed op de hoogte van wat er speelt.

Specifieke taken:

  • Verantwoordelijk voor de planning, voortgang, kwaliteit en budgetten van de projecten.
  • Faciliteren van het team en de manager bij alles wat benodigd is om het project goed uit te voeren.
  • Verantwoordelijk voor verdergaande standaardisatie, procedures en verbeterprojecten.
  • Ondersteunen van de manager en bij diens afwezigheid zaken waarnemen.
  • Coachen en begeleiden van het team.

Requirements

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren structural engineer. Iemand met veel inhoudelijke kennis die graag de stap maakt naar een meer leidinggevende positie. Je bent gewend projectmatig te werken en hebt een natuurlijk overwicht om je mede-collega’s te begeleiden en motiveren. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en durf je je kritisch op te stellen met als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

Naast jouw passie voor superjachten, vragen wij het volgende:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding, richting scheepsbouw en 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met projectmatig werken, planning en budgetcontrole.
  • Sterk analytisch vermogen en communicatief zeer vaardig.
  • Je spreekt Nederlands én Engels.
  • Ervaring in de jachtbouw is een pré.

Company

Onze klant is een prestigious Nederlands jachtbouwbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf ontwerpt, engineert en bouwt luxe aluminium- en stalen jachten. Je komt te werken in een jong internationaal team.

Offer

Een uitdagende fulltime functie met geweldige kansen om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. Je komt te werken in een professioneel team met leuke collega’s. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire voorwaarden.

More information

Ben jij dé Assistant Manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar: joost@upeople. Of neem telefonisch contact met mij op 06 – 29 57 89 08. WhatsApp-en mag ook!