This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Commercieel medewerker binnendienst

Discipline: Multidisciplinary
Location:'s-Gravendeel
Workweek:40 hour
Jobs ID:#3253

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel ingesteld en heb jij affiniteit met de maritieme sector? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je woonachtig in de regio Dordrecht? Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst bij een technische onderneming bedrijf met een uitstekende reputatie binnen de maritieme industrie!

Function

In deze uitdagende commerciƫle binnendienst functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische onderdelen veelal bestemd voor de maritieme industrie. Jij hebt contact met klanten vanuit de hele wereld en help jij ze aan de juiste onderdelen.

Requirements

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over een commercieel of technische Mbo-opleiding en heb je enige relevante werkervaring. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Een proactieve houding;
  • Enthousiast, leergierig en interesse in de maritieme sector;
  • Goed in samenwerken;
  • Uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Power Point).

Company

Onze klant is een technische onderneming gespecialiseerd in reparatie en nieuwbouwprojecten binnen de maritieme sector.

Offer

Een zeer interessante baan bij een technisch bedrijf (+/_ 100 fte) met een uitstekende reputatie binnen de scheepvaart. Naast een goed salaris ontvang je 40 vrije dagen op jaarbasis en kun je rekenen op een variabele bonus, studiebudget en een goede pensioenvoorziening.

More information

Ben jij de Commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door te bellen naar +31 (0)629578908 of door mij een WhatsApp te sturen (24/7). Ben je zeker dat jij de persoon bent die wij zoeken, stuur dan meteen je CV en een korte motivatiebrief naar joost@upeople.nl of via de sollicitatiebutton hieronder. Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.