This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Elektrotechnisch Engineer

Branch: Maritime suppliers
Location:Omgeving Rotterdam
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2238

Elektrotechnisch Engineer

Heb jij een elektrotechnische achtergrond op HBO-niveau? Heb je een aantal jaar ervaring als engineer in de maritieme sector? Dan is deze functie écht iets voor jou!

Function

Als Engineer ontwerp je installaties, besturingskasten en panelen van de hoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologiën. Hiervoor heb je veelvuldig overleg met klanten en adviseer je hen waar nodig. De ene keer is dat telefonisch, de andere keer ga je zelf kijken op locatie. Om de projecten soepel te laten verlopen overleg je dagelijks met je collega’s van werkvoorbereiding en sales. Deze functie is binnen de organisatie gericht op de maritieme sector.

Specifieke taken in deze functie:

  • Het maken van ontwerp- en productietekeningen in E-plan en Stabiplan.
  • Verwerken van aanpassingen conform klantwensen.
  • Onderhouden van klantcontact.
  • Bewaken van voortgang en kwaliteit van de diverse projecten.

Requirements

We zijn op zoek naar een enthousiaste engineer met een elektrotechnische opleiding. Je weet van aanpakken, kan goed zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast vindt je het belangrijk om te leren en te groeien in je vak om zo de beste engineer te worden.

Overige functie-eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek.
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van PLC-besturingen, Autocad en/of E-plan.
  • Ervaring in de scheepsbouw en kennis van installaties aan boord van schepen is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Company

Onze klant is een zeer innovatief elektrotechnisch engineering bureau gericht op de sectoren bouw, machinebouw en maritiem. Met een gezellig en informeel team van zo’n 30 collega’s worden toekomstbestendige oplossingen bedacht, ontwikkeld en geïmplementeerd. Het bedrijf is gevestigd in zuid-west Nederland in een nieuw modern pand.

Offer

Een zeer uitdagende baan binnen een leuk en informeel team waarin je veel vrijheid krijgt. Om jezelf te blijven ontwikkelen is er de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen of cursussen. Het betreft een fulltime functie waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

More information

Ben jij dé Elektrotechnisch Engineer die wij zoeken? Wacht dan niet en neem contact met mij op. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 22 80 24 21 of stuur me een e-mail met je CV en motivatie: mattanja@upeople.nl.

More information
Mattanja de Geus International Recruitment Consultant mattanja@upeople.nl +31 88 - 62 62 800 +31 6 22 80 24 21