This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Engineer/projectleider NAV/COM Defensie (Dutch is required)

Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2972

Engineer/projectleider NAV/COM Defensie (Dutch is required)

Heb jij een hbo opleiding richting Electrotechniek, Maritiem officier of maritieme techniek of heb jij een vergelijkbare KIM opleiding en wil jij werken aan interessante opdrachten binnen de afdeling C4I van de Koninklijke Marine? Neem contact met ons op!

Function

In deze functie ben jij als Engineer / projectleider verantwoordelijk voor de instandhouding van command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten.

Specifieke taken in deze rol:

 • Draagt zorg voor de uitvoering van gestructureerde instandhouding van de (zeer) complexe subsystemen of functies en het verrichten van de hiervoor noodzakelijke product evaluaties op zowel kosten, beschikbaarheid als betrouwbaarheid.
 • Adviseert vanuit zijn specifieke deskundigheid en of praktijkervaring dan wel levert een bijdrage inzake nieuwbouwprojecten, stafeisen, investeringen en instandhoudingsplannen, waar van toepassing in afstemming met engineering van andere materieel organisaties.
 • Stelt technische en functionele testen op, voert deze uit en werkt op basis hiervan voorstellen uit ter verbetering van het technische systeem of de functie.
 • Geeft in voorkomende gevallen begeleiding aan assistent engineers.

Requirements

 • Hbo afgestudeerd bijvoorbeeld richting Elektrotechniek of maritiem officier;
 • Kandidaat heeft kennis van elektronica en systeemintegratie;
 • Kandidaat is voor minimaal 36 uur per week beschikbaar

Gewenst is:

 • Ervaring met Navigatiesystemen is gewenst
 • IPMA-D of gelijkwaardig is gewenst
 • ILS training is gewenst
 • Ervaring als engineer of projectleider binnen defensie is gewenst

Company

Je gaat werken bij de Directie Materiƫle Instandhouding (DMI) van de Koninklijke Marine in Den Helder. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Techniekgroep C4I. Het hoofddoel van de afdeling C4I is het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de Afdeling Maritieme techniek: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten.

Offer

Wij zoeken fulltime invulling gedurende een lange periode van 4 jaar op locatie Den Helder. Het is mogelijk om deels vanuit thuis te werken. Voor dit project bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris. Zelfs tijdelijk huisvesting in de omgeving van de Koninklijke Marine is bespreekbaar! Wij zijn graag bereid in een persoonlijk gesprek deze arbeidsvoorwaarden toe te lichten.

More information

Interesse om via U-People interessante projecten uit te voeren bij Koninklijke Marine? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Mocht jij voorafgaand je sollicitatie nog een vraag hebben, bel of Whatsapp (24/7) Joost Wenteler via 06 29578908 Mailen kan ook joost@upeople.nl

More information
Joost Wenteler Commercial Director joost@upeople.nl +31 6 - 2957 8908