This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Project Directeur Scheepswerf (Indonesische Fregatten project)

Discipline: Shipbuilding
Branch: Shipbuilding and repair
Location:Rotterdam
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2936

Project Directeur Scheepswerf (Indonesische Fregatten project)

Heb jij ruime management vaardigheden om een complex bouwproject en een scheepswerf in het buitenland te runnen? Heb jij minimaal 15 jaar ervaring in het bouwen van marineschepen (Fregatten) en ben jij in staat om de scheepswerf naar een hoger niveau te tillen? Lees verder!

Function

In deze uitdagende functie breng jij je expertise in en run je de scheepswerf tijdens de bouw van 2 fregatten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de scheepswerf, het managen en begeleiden van specifieke nieuwbouwprojecten op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, budgetten en levertijd. Begeleiden en ondersteunen van Site Supervisors en onderaannemers (Scheepsbouw, Electrical, kwaliteitscontrole, Combatsystems, etc).

Requirements

  • Minimaal 15 jaar relevante ervaring in de bouw van Marineschepen (Fregatten, Onderzeeërs, Korvetten);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • De bereidheid om voor een periode van minimaal 3 jaar in Indonesië te verblijven;
  • Bewezen management vaardigheden binnen de Marinebouw;
  • Leeftijd doet er niet toe! Mocht jij deze uitdaging (nog steeds) aankunnen dan komen wij graag met je in contact!

Company

Onze klant is een ervaren scheepswerf met meerdere vestigingen in Indonesie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van middelgrote schepen van oa. Sleepboten, ferries en landingsvaartuigen voor de marine. De werf is gecontracteerd door de indonesische overheid voor de bouw van 2 Fregatten. Het ontwerp van de schepen wordt aangeleverd door een andere partij waarmee intensief wordt samengewerkt. Er wordt ook intensief samengewerkt met vertegenwoordigers van de Indonesische overheid en onderaannemers.

Offer

  • Een zeer uitdagend project bij een moderne scheepswerf in Indonesië;
  • Uitstekende beloning;
  • Huisvesting, vervoer en ziektekosten zijn gedekt.

More information

Ben jij de ervaren project directeur / Werfleider die wij zoeken? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton Heb je een vraag neem dan contact op met Joost Wenteler. Dit kan via de mail joost@upeople.nl Bellen of WhatsApp kan natuurlijk ook Joost is bereikbaar via +31 (0)6 2957 8908.