This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Project Engineer Services

Discipline: Multidisciplinary
Branch: Shipbuilding and repair
Location:Rotterdam area
Workweek:40 hour
Jobs ID:#1622

Project Engineer Services

Ben jij een ervaren Project Engineer en op zoek naar een uitdagende functie in een succesvolle, dynamische organisatie? Heb je kennis van de systemen aan boord van schepen en wil je service project coördineren? Dan is de functie van Project Engineer Services iets voor jou!

Function

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van service projecten in het buitenland, vanuit Nederland. Je hebt contact met de klant, stuurt de Service Engineers aan en zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond.
Je zult verantwoordelijk zijn voor de service projecten van diverse scheepstypen in zowel het Noorden als Zuiden van Europa en zult dan ook korte periodes reizen naar diverse werven.

Tot je taken behoren o.a.:

  • Het geven van deskundig advies aan klanten over garantieaanvragen en technische vraagstukken.
  • Het coördineren van de gehele service-order, hierbij houd je rekening met planning, personeel en budget.
  • Het zorgen dat materialen tijdig op de juiste plek aanwezig zijn, dit door een nauwe samenwerking met de afdeling inkoop en logistiek. Ook zal je zelf regelmatig verantwoordelijk zijn voor de inkoop.
  • Het technisch ondersteunen en coördineren van de Service Engineers op locatie, vanuit Nederland.

Requirements

We verwachten dat je technisch inhoudelijke kennis hebt over diverse scheepsinstallaties en systemen. Dit om de klanten goed te kunnen adviseren en de Service Engineers goed te kunnen coördineren en ondersteunen.

  • Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond in de richting van Maritieme techniek, Marof of WTB.
  • Je hebt een helicopterview, bent servicegericht en hebt ervaring met het plannen van projecten.
  • Je bent een enthousiaste teamplayer en hebt een passie voor je vak!
  • Je bent bereid om kortdurende reizen te maken naar buitenlandse werven.

Company

Onze opdrachtgever is een marktleider in de scheepsbouw industrie. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Nederland, maar ze heeft scheepswerven over de hele wereld. Ze ontwikkelen zeer diverse soorten schepen, maar hebben ook een service afdeling voor het onderhoud aan- en de reparatie van verkochte schepen

Offer

De organisatie bied je een functie voor de lange termijn en alle benodigde trainingen om jezelf professioneel te kunnen ontwikkelen. Dit samen met 37 vakantiedagen per jaar en een passend salaris tussen de €3000 en €4000 bruto per maand.

More information

Ben jij de Project Engineer die wij op korte termijn mogen verwelkomen? Solliciteer dan direct naar deze functie en stuur je cv naar elena@upeople.nl.
Mocht jij voorafgaand aan je sollicitatie nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met Elena Olteanu op +40 21 555 1189 of stuur een e-mail naar: elena@upeople.nl.

More information
Elena Olteanu International Recruitment Consultant elena@upeople.nl +316 3011 1222
×

Ask a question

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.