This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Project Manager

Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#3014

Project Manager

Ben jij een ervaren project manager van technische projecten en interesse in de maritieme industrie / defensie projecten en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer direct!

Function

Je bent als Projectmanager bezig met meerdere projecten tegelijk en verantwoordelijk voor product/kwaliteit, tijd en geld teneinde jouw projecten binnen de gestelde voorwaarden af te ronden.

Specifieke taken in deze rol:

  • Projectmanagement van onderhoudsperiodes en modificaties van vaartuigen op het gebeid van netwerken en communicatiesystemen.
  • Projectmanagement modificatie voor twee scheepsklassen op het gebied van sensor-, wapen en commandosystemen.
  • Projectmanagement op het gebeid van instandhouding van fregatten en Lifecycle plan voor het LCF

Requirements

Je kunt op deze uitdagende functie solliciteren als je voldoet aan de volgende 3 eisen

  • Hbo richting techniek.
  • IPMA-D of Prince 2 foundation projectmanagement certificaat.
  • Jij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van technische projecten.

Gewenst is:

  • WO opleiding
  • Ervaring als projectmanager binnen de scheepsbouw
  • SAP ervaring
  • Ervaring als hoofd TD aan boord van een marineschip.

Company

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen sectie projectmanagement van C4I-NB bij de Afdeling Maritieme Techniek (AMT) van de Directie Materiƫle Instandhouding (DMI) van het Commando Zeestrijdkrachten. De TG C4I-NB heeft tot doel het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de AMT: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten. De hoofdvestigingsplaats van de TG C4I-NB is Den Helder.

Offer

We bieden een uitdagende en zeer gevarieerde projecten en technisch uiteenlopende installaties. Jij wordt ingezet via U-People op het Marine complex in Den Helder op de afdeling C4i. Projectduur is ongeveer 3 jaar. 1 a 2 dagen per week thuiswerken is geen probleem! Wij vertellen je graag meer over het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

More information

Ben jij de projectleider die wij zoeken en ben jij begin van 2023 beschikbaar? Bel Victoria Piek of Whatsapp via 06 22802421 voor meer informatie. Mailen kan ook victoria@upeople.nl Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton.

More information
Victoria Piek Recruitment Consultant victoria@upeople.nl +31 6 2280 2421