This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Werkvoorbereider

Branch: Yacht building
Location:Zeeland
Workweek:40 hour
Jobs ID:#1917

Werkvoorbereider

Ben jij een ervaren werkvoorbereider? Heb je een scheepsbouwkundige of werktuigbouwkundige achtergrond en wil je je carrière voortzetten in de jachtbouw? Lees dan snel verder!

Function

Als werkvoorbereider ondersteun je de productieprocessen van Cascobouw en Inbouw. Je werkt in een projectteam en het is jouw verantwoordelijkheid om de benodigde capaciteit in uren en materialen te bepalen en vast te leggen. Je bent in staat om hiervoor de technische documentatie en uitbestedingscontracten te vertalen naar werkzaamheden voor het team en materiaalbehoefte voor de afdeling inkoop.

Specifieke taken in deze functie:

  • Bepalen van de uren- en capaciteitsbegroting voor de afdeling Productie.
  • Bepalen van de materiaalbehoefte voor de afdeling Inkoop.
  • Vertaling van de technische documentatie en uitbestedingscontracten in jobcards.
  • Mede bepalen van de werkvolgorde en werkmethode.

Requirements

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider die snel zelfstandig aan de slag kan. Bij voorkeur heb je een achtergrond in de scheepsbouw. Daarnaast ben je proactief en heb je een dienstverlenende instelling.

Overige functie-eisen:

  • Afgeronde MBO-opleiding scheepsbouw of werktuigbouwkunde.
  • Goede kennis van AutoCad.
  • Voldoende Engels in woord en geschrift.

Company

Onze klant is een een grote internationale speler in de scheepsbouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Onze klant biedt een internationale en professionele werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Offer

Een zeer uitdagende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

More information

Ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken? Wacht dan niet en neem contact met mij op. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 088 62 62 800 of stuur me een e-mail met je CV: mattanja@upeople.nl.

More information Ask a question
×

Ask a question

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.