Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Global Maritime Recruitment
Tijd voor een internationale carrière? We geven je alle informatie die je nodig hebt.

Internationale carrière

Ben jij klaar voor een internationale carrière stap? Als je de ambitie hebt om te starten met werken in buitenland, dan kunnen wij je assisteren met alle stappen op bureaucratisch en praktisch gebied.  We weten dat het starten van een internationale carrière niet alleen inhoudt dat je start in een nieuwe functie, maar je ook begint aan een nieuw levensfase. In dit proces geven we je alle support die je nodig hebt.

We bieden persoonlijke begeleiding aan onze kandidaten, beginnend bij het vinden van de juiste match als het gaat om een nieuwe functie. Het is belangrijk dat de ambities van de kandidaat overeen komen met de wensen en benodigdheden van de desbetreffende organisatie.  We werken samen met de meest high-end organisaties in de markt, welke beschikken over een prettige en internationaal georiënteerde werkomgeving.

U-People begeleidt je door het gehele sollicitatie proces door je voor te bereiden op elk interview dat je zult hebben. We geven je zoveel mogelijk informatie over de functie, gesprekspartners en de organisatie. We zijn beschikbaar via telefoon, Skype en e-mail voor het beantwoorden van al je vragen.

Ben je uitgenodigd voor een interview in Nederland of het buitenland? Dan supporten we je in het boeken van de trip of transport, zodat jij je kunt focussen op het interview.

Meer informatie