Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Global Maritime Recruitment

Integrated Logistics Support

Ben jij als technisch professional direct of indirect werkzaam voor Defensie, of ben je een toeleve­rancier van systemen of diensten? Dan heb je ongetwijfeld al gehoord van de term “Integrated Logistics Support (ILS).
Wil jij als individu of als bedrijf meer weten over dit onderwerp? U-People heeft voor elk niveau een passende ILS training.

Wat is Integrated Logistics Support (ILS)?

Integrated Logistics Support, ofwel ILS, is een Asset Management concept met als doel het garanderen van de vereiste beschikbaarheid van een systeem tegen de laagst mogelijke kosten. Het ILS proces loopt parallel aan het productontwikkelingsproces en loopt door gedurende de hele levenscyclus van een systeem.
lnstandhouding van systemen vormen het grootste deel van de levensduurkosten. Het is dus van groot belang dat er volgens een gestructureerd proces naar deze kosten wordt gekeken.
ILS biedt de mogelijkheid om in de “voorzien-in fase” al vanuit het ontwerp de instandhouding te definieren voor wat betreft organisatie, personeel, opleidingen, taken en middelen.

Voor wie is kennis van ILS van belang?

leder individu die betrokken is bij de verwerving, het ontwerp, de bouw of de instandhouding van technische systemen heeft in meer of mindere mate kennis nodig van ILS.
Door de ILS methodiek te kennen en te begrijpen kun je als leverancier leveren wat Defensie nodig heeft om het systeem nauwkeurig te verwerven en in stand te houden gedurende de hele levensduur tegen de hoogste operati­onele beschikbaarheid en voor de beste “Total Cost of Ownership”.

De U-People Academy:

U-People Academy biedt diverse ILS trainingen aan. Je wordt op een (inter)actieve manier getraind om al vanaf behoeftefase tot afstoting alle stakeholders van de juiste informatie te voorzien.

Keep systems up and running for their entire lifetimes with Integrated Logistics Support!

Waarom ILS trainingen via U-People Academy

  • Digitale trainingsmogelijkheden (E-Learning).
  • Gerenommeerde trainers met een uitgebreid netwerk binnen Defensie.
  • Flexibele instelling en scherp geprijsd.
  • Beschikbaar voor nazorg.

lnteresse in een van onze trainingen? Neem dan contact op met Joost Wenteler via +31 629 578 908 of stuur Joost een e-mail: joost@upeople.nl

Meer informatie
Schrijf je in voor een cursus

Houd je kennis up to date

Schrijf mij in