Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Global Maritime Recruitment
Global Maritime Recruitment

Over U-People

U-People is een gespecialiseerd recruitment bureau in de maritieme sector. Onder deze sector verstaan wij de volgende branches: Scheepsbouw, Scheepsreparatie, Jachtbouw, Offshore en Maritieme Toeleveranciers.

We bieden recruitment service voor organisaties in de maritieme sector, wereldwijd. We zijn specialisten en experts in het vinden van het juiste personeel voor onze klanten, waarbij we onze kandidaten de juiste begeleiding en support geven.

U-People: Global Maritime Recruitment

Global: Internationaal hoogopgeleid personeel is tegenwoordig van zeer groot belang voor bedrijven in de maritieme sector. Organisaties die willen blijven innoveren en groeien in een internationale omgeving, hebben hoog gekwalificeerd personeel nodig om competitieve diensten en producten te kunnen blijven leveren.

Maritime: Projecten in de maritieme sector worden steeds groter en worden steeds belangrijker in deze wereld waarbij duurzame energiebronnen en nieuwe innovaties een grote rol spelen. Deze ontwikkelingen maken de sector uitdagend en zeer divers.

Recruitment: Recruitment met een persoonlijke benadering, commitment en flexibiliteit is essentieel voor het leveren van kwalitatief personeel. U-People is vasthoudend en gemotiveerd om dit personeel te vinden en biedt diverse diensten t.b.v. de invulling van permanente en tijdelijke posities.

Vragen over onze services?

Zie hier welke verschillende diensten we aanbieden.

Services