Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Global Maritime Recruitment
We ondersteunen jou in iedere stap van het recruitment proces

Professionele begeleiding

U-People streeft ernaar om jou in het gehele recruitmentproces zo goed mogelijk te ondersteunen. Onderstaand vind je een korte samenvatting over de stappen van ons recruitmentproces.

Fase 1

Het proces begint wanneer je solliciteert op een vacature of wanneer wij je benaderen voor een specifieke functie. Wanneer we je profiel hebben beoordeeld en we enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een eerste interview, dat in de meeste gevallen oriënterend is.

Tijdens het eerste interview praten we over jouw kennis, ervaring, ambities en welke carrière stappen daar het best op zouden kunnen aansluiten. Op deze manier kunnen we deze matchen aan een passende functie en organisaties die aansluiten bij jou als persoon.

Fase 2

Na een positief interview zullen we je CV, altijd in goed overleg, voorleggen aan onze opdrachtgever die we in eerdere gesprekken hebben besproken.  We weten dat de maritieme wereld klein is. Hoewel we vertrouwelijk met je gegevens omgaan, kunnen we ons voorstellen dat je ongemakkelijke situaties met je huidige werkgever 100% wilt voorkomen. In overleg, kunnen we je cv anoniem aanbieden bij onze opdrachtgever.

Op basis van het CV wat wij hebben voorgelegd aan de organisatie, zal onze klant bepalen of ze je zullen uitnodigen voor een interview bij hun op kantoor (of via Skype) of niet.

Fase 3

Als onze klant je uitnodigt voor een interview, plannen wij het gesprek in en geven je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvol en prettig gesprek met je (wellicht) toekomstige werkgever.

We geven je alle praktische informatie die je nodig hebt voor het gesprek. We geven je inhoudelijke informatie over je gesprekspartner, het bedrijf, welke vragen/onderwerpen je kunt verwachten en wat een gepaste dresscode is.

Als het interview niet gaat zoals verwacht, helpen we je bij het vinden van interessante vacatures in andere organisaties.

Fase 4

Is er een match tussen jou en de organisatie, dan zullen we een tweede gesprek voor je inplannen. In het geval dat beide partijen overtuigd zijn van een toekomstige samenwerking, volgen er onderhandelingen over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze stap acteren wij ook als bemiddelaar tussen jou en de organisatie.

Fase 5

Op het moment dat je jouw contract tekent met je nieuwe werkgever, helpen we je met praktische kwesties om te beginnen met werken. We houden graag contact met je over je ontwikkelingen bij je nieuwe werkgever.

Meer informatie