Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Global Maritime Recruitment

ILS Basis (E-Learning)

Doelgroep:

Geschikt voor iedereen die betrokken is bij de verwerving, het ontwerp, de bouw en het onderhoud van technische systemen voor Defensie. Ook voor onderaannemers, uitzend­bureaus en individuele personen die (binnenkort) werkzaam zijn voor Defensie of bij een van hun vele toeleveranciers is deze training van toegevoegde waarde. De basisopleiding bestaat uit een aantal E-Learning modules. De training kan op elk gewenst moment van de dag worden gestart, gestopt en weer worden hervat.

Methode:

E-Learning

Omschrijving van de training:

Integrated Logistic Support (ILS) is een asset management concept. Kennis van ILS is van toegevoegde waarde voor ieder individu die betrokken is bij de verwerving, het ontwerp, de bouw of de instandhouding van technische systemen voor Defensie.  Door de ILS methodiek te kennen en te begrijpen kun je als persoon of leverancier leveren wat Defensie nodig heeft om systemen nauwkeurig te verwerven en in stand te houden.

Deze ILS Basis training bestaat uit 4 delen en voorziet in deze kennis.

Daarnaast is deze training een uitstekend fundament voor o.a. de “ILS Gevorderden” of “ILS Maatwerk” trainingen! Deze vervolgtrainingen worden door de U-People Academy klassikaal verzorgd in o.a. Den Haag, Den Helder, Utrecht of desgewenst op de bedrijfslocatie.

 • Deel 1 ILS Methode:
  In dit deel krijg je inzicht in het kader waarbinnen ILS moet functioneren maar ook de doelstelling van ILS. Verder gaan wij in op de onderwerpen zoals Levensduurkosten en Kwantitatieve en kwalitatieve analyses.
 • Deel 2 ILS Plan:
  In dit deel behandelen we de stappen om een Systeem- en ILS plan te maken en we behandelen onderwerpen zoals informatievoorzieningen en datamodellen.
 • Deel 3 ILS en Defensie:
  In dit deel krijg je inzicht in de ontwikkelingsfasen bij Defensie materieel projecten, programma van eisen, de realisatie van systemen en instandhouding. Het hele proces van verwerving tot afstoting wordt behandeld.
 • Deel 4 ILS Eindtoets
  Bij een score van minimaal 75% ontvangt de cursist het ILS Basis certificaat.

Tijdsduur: 3 à 4 uur

Prijs p.p. (excl. btw): € 195,-

Meer informatie
Schrijf je in voor een cursus

Houd je kennis up to date

Schrijf mij in