This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Operationeel Medewerker Binnenvaart

Location:Rotterdam
Workweek:40 hour
Jobs ID:#3299

Operationeel Medewerker Binnenvaart

Ben jij een kei in administratie, organiseren, plannen en coördineren en heb jij ervaring in de scheepsvaart industrie? Onze opdrachtgever Future Proof Shipping is op zoek naar jou!

Function

Als operationeel medewerker binnenvaart ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van een binnenvaartrederij. Dit houdt in dat jij het aanspreekpunt bent voor de schepen, de crew, de klanten en de leveranciers. Plannen, regelen, organiseren en administratie zijn je dagelijkse taken. Het is jouw taak dat schepen op tijd kunnen varen, zijn uitgerust met alle benodigdheden en dat de Crew op tijd inzetbaar is.

  • Dagelijks in contact met de schepen en crew over uiteenlopende zaken.
  • Onderbrengen van de benodigde werkzaamheden bij de juiste personen of afdelingen.
  • Opvolgen van crewing vraagstukken en contacten onderhouden met crewing partners.
  • Coördineren van de buitendienst, waaronder de superintendent m.b.t. storingen en/of klein onderhoud.
  • Bewaken van vaarschema’s en de beschikbaarheid van crew.
  • Verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van benodigdheden om te kunnen varen.

Requirements

Wij zoeken een energieke, flexibele kandidaat. Jij hebt hbo werk- en denk niveau aangevuld met uitstekende administratieve en coördinerende vaardigheden.

Vereist is:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in administratie, planning, inkoop en coördineren.
  • Ervaring met MS Office, Excel wordt veel gebruikt.
  • Nederlands en Engels.
  • Pro actief en flexibel ingesteld. Soms moeten er zaken geregeld worden buiten kantoortijden.

Company

Future Proof Shipping (FPS) biedt emissievrije scheepvaart services en consultancy om rederijen in staat te stellen de overstap naar emissievrije scheepvaart te maken. Als eigenaar van emissievrije schepen wil de FPS de komende jaren een vloot van 30 emissievrije binnenvaart- en kustvaartschepen bouwen en exploiteren, die ze voor charter zullen aanbieden aan logistieke dienstverleners en vracht eigenaren. FPS faciliteert ook andere reders en stakeholders in de maritieme sector die klaar zijn om de overstap naar zero-emission te maken, zowel door technische ondersteuning als door projectontwikkeling en beheer. Inmiddels zijn er zero emission schepen in de vaart en dit aantal zal de komende jaren flink worden uitgebreid.

Offer

Een zeer uitdagende baan in een groeiend en toegewijd team met een open, moderne werkomgeving en korte communicatielijnen. Meewerken aan projecten die zich richten op uitdagende technologische ontwikkelingen in de binnenvaart. Uiteraard kun je rekenen op competitieve arbeidsvoorwaarden.

More information

Ben jij de operationeel medewerker binnenvaart die wij zoeken? Neem dan contact met U-People. Contactpersoon voor deze functie is Joost Wenteler. Je kunt Joost bereiken door te bellen naar +31 (0) 6 2957 8908 of door hem een WhatsApp te sturen. Ben je er zeker van dat jij de persoon bent die wij zoeken, stuur dan meteen je CV en een korte motivatiebrief. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld

More information
Joost Wenteler Commercial Director joost@upeople.nl +31 6 - 2957 8908