This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Projectmanager technische maritieme projecten (Dutch is required)

Discipline: Shipbuilding
Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2415

Projectmanager technische maritieme projecten (Dutch is required)

Projectmanager technische projecten gezocht voor een periode van minimaal 3 jaar! Ben jij een ervaren projectleider / projectmanager binnen de maritieme industrie en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer direct!

Function

Realiseert zelfstandig de integrale projectvoering van de complexe projecten (o.a. meerdere opdrachtgevers, meerdere met elkaar verweven deelprojecten) op de gebieden product/kwaliteit, tijd en geld, teneinde het project binnen de gemandateerde randvoorwaarden te verwezenlijken door:

 • Het opstellen van een Project Initiatie Document (PID) waarin het projectmandaat en de projectstrategie wordt uitgewerkt in activiteiten, producten en (financiële) mijlpalen en de benodigde materiële en personele middelen zijn geconcretiseerd;
 • Het opstellen van en Project Management Plan, welke fungeert als de projectovereenkomst en waarin de werkwijze van het projectteam staat omschreven en de gehanteerde procedures.
 • Het (doen) realiseren en vervolgens toetsen van een programma van activiteiten zoals overeengekomen in het Project Management Plan;
 • Het (laten) opstellen en actualiseren van de planningen voor de nodige activiteiten, de onderkende mijlpalen (meetpunten), financiële verplichtingen en financiële betalingen evenals de benodigde personele en materiële middelen;
 • Het onderhouden van een risicoregister ten einde mogelijke risico’s zo vroeg mogelijk te onderkennen, deze risico’s zoveel mogelijk te beperken en zo nodig daarover te rapporteren;
 • Het periodiek opstellen van rapportages over de bereikte resultaten, en op basis van die resultaten voorstellen doen over mogelijke gewenste bijstellingen van de eerder vastgestelde projectstrategie en randvoorwaarden.

Requirements

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die ruime ervaring heeft als technisch projectleider.
Verder verwachten wij het volgende:

 • Hbo richting technische bedrijfskunde.
 • Minimaal IPMA-D of Prince 2 foundation projectmanagement certificaat.
 • Jij hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van technische projecten.
 • Bereid om voor langere tijd in Den Helder te verblijven. Een 4 daagse werkweek en bijdrage in kosten voor tijdelijke huisvesting is bespreekbaar.
 • Gewenst is:
 • IPMA-C
 • SAP ervaring
 • Ervaring binnen defensie binnen het domein “duiksystemen”

Company

Het betreft een project bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Directie Materiele Instandhouding (DMI) heeft tot taak het onderhouden van de schepen van de Koninklijke Marine en is betrokken bij de gehele levensduur van een schip of systeem. Van nieuwbouw, onderhoud tot aan afstoting.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de sectie projecten van de instandhoudingsgroep “Klein Boven Water” (KBW). Deze groep is verantwoordelijk voor de instandhouding van de KBW eenheden en daarnaast ook voor de steeds groter worden groep Kleine Onderwater eenheden (KOW). Ook draagt de KBW zorg voor verwerving/nieuwbouw van de zogeheten cat-C KBW/KOW eenheden.

Offer

We bieden een uitdagende en zeer gevarieerde projecten en technisch uiteenlopende installaties. Jij wordt ingezet via U-People op het Marine complex in Den Helder. Projectduur is ongeveer 3 jaar met een optie tot verlenging. Jij wordt beloond volgens de cao voor burgerpersoneel (BARD). Wij vertellen je graag meer over het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

More information

Ben jij de projectleider die wij zoeken en ben jij richting het eind van het jaar beschikbaar? Bel Joost Wenteler of Whatsapp via 06 29578908 voor meer informatie. Mailen kan ook joost@upeople.nl Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton.