This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Recruitment Consultant (Dutch required)

Location:Oud-Beijerland
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2055

Recruitment Consultant (Dutch required)

Ben jij een commercieel talent en barst je van de energie? Heb je mensenkennis en leg je makkelijk contacten? Heb je interesse in de jachtbouw en scheepsbouw? Lees dan verder!

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel talent die als Recruitment Consultant de beste wil worden binnen de commerciële arbeidsbemiddeling.

Function

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van commerciële arbeidsbemiddeling. Je haalt de aanvragen uit de markt en zet vervolgens alles op alles om deze ingevuld te krijgen. Je werkt vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard bezoek je opdrachtgevers en professionals ook op locatie.

Dagelijks ben je o.a. bezig met:

  • Het actief op- en uitbouwen van een klantenportefeuille.
  • Het uitbouwen en onderhouden van een netwerk van professionals binnen de maritieme sector.
  • Het vinden, interviewen en introduceren van de beste professionals voor jouw klantenportefeuille.
  • Het onderhandelen met de professionals en opdrachtgevers over de voorwaarden.
  • Het uitvoeren van de bijbehorende administratieve handelingen.

Requirements

Als onze nieuwe collega beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciële talenten en heb je een diploma op zak op minimaal mbo-niveau. Verder verwachten wij het volgende:

  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent een doorzetter en hebt de eigenschap om jezelf vast te bijten in je opdrachten.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engels taal. Beheers je een derde taal, dan is dat een pre.
  • Je bent ambitieus, energiek, representatief en je beschikt over een flinke dosis humor.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Company

U-People is specialist op het gebied van werven, selecteren en uitzenden van hoogopgeleide technische professionals binnen de maritieme & offshore industrie. Mede door onze verregaande specialisatie zijn wij sinds onze oprichting succesvol gebleken. Tot onze trouwe klantenkring mogen wij bekende en toonaangevende bedrijven rekenen binnen de scheepsbouw, (super)jachtbouw en offshore industrie.

Bij U-People wordt hard gewerkt. Wij geloven erin dat wanneer je de juiste dingen doet met een bovengemiddelde inzet, het succes volgt. Onze cultuur is er één van ‘afspraak is afspraak’ en naast de sterke focus op kwaliteit en resultaat is er volop ruimte voor humor.

Offer

De keuze voor de functie van Recruitment Consultant bij U-People betekent hard werken, maar daar staat veel tegenover. Je ontmoet interessante bedrijven en de beste professionals in de maritieme & offshore industrie. Verder krijg je de kans om te werken voor de mooiste organisaties in binnen- en buitenland en draag je daarmee bij aan de totstandkoming van toonaangevende projecten die regelmatig het nieuws halen. Last but not least bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een plezierige en internationale werkomgeving waarbinnen jouw bijdrage bijzonder wordt gewaardeerd.

More information

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct naar deze functie! Stuur jouw CV naar hendrik@upeople.nl. Je kunt uiteraard ook je gegevens achterlaten via deze website.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hendrik de Widt op +31 6 – 2239 6497 of stuur een bericht via WhatsApp.

More information
Hendrik de Widt Operations Director hendrik@upeople.nl +31 6 - 2239 6497