This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Lead Engineer Interior

Branch: Yacht building
Location:Zuid-Holland
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2068

Lead Engineer Interior

Heb jij ervaring met interieurbouw? Ben je gewend projectmatig te werken en heb je leidinggevende kwaliteiten en ambities? Heb je daarnaast affiniteit met de maritieme sector of zou je graag de stap naar deze sector willen maken? Dan is deze functie écht iets voor jou!

Function

In de functie van Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het aan jou toegewezen project en projectteam. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en technische vraagbaak richting opdrachtgevers, toeleveranciers en je collega’s. Je bent medeverantwoordelijk voor het projectplan, de planning, de budgetdoelstellingen, maar ook de inkoop en alle benodigde documenten. En last but not least, de op te leveren kwaliteit.

Specifieke taken in deze functie:

  • Aansturen, motiveren en coachen van het projectteam.
  • Verantwoordelijk voor de gekozen technische oplossingen, assembly- en productietekeningen.
  • Bewaken van voortgang en kwaliteit van de diverse projecten.
  • Het geven van werkinstructies en bijsturen daar waar nodig.

Requirements

Je weet van aanpakken, kan goed overzicht houden, weet collega’s te motiveren, hebt overtuigingskracht en durft beslissingen te nemen. Je bent resultaatgericht en verliest kwaliteit daarbij nooit uit het oog.

Overige functie-eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar tekenervaring in 2D/3D CAD (AutoCAD fo TopSolid’Wood)
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie met efficiënte prodcutiemethoden.
  • Ervaring in de scheepsbouw en meer specifiek kennis van jachtbouw is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Company

Onze klant is gespecialiseerd in hoogwaardige interieurbouw van luxe jachten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Daarnaast heeft zij een productiefaciliteit in de UK. Het interieur kan door onze klant op elke locatie in de wereld ingebouwd worden. Zelfs als het jacht aan het varen is. Met ruim 50 jaar en meer dan 200 projecten aan ervaring heeft zij naam weten te maken binnen de superjachtbouw.

Offer

Een zeer uitdagende baan binnen een leuk team waarin je veel vrijheid krijgt. Het betreft een fulltime functie waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

More information

Ben jij dé Lead Engineer die wij zoeken? Wacht dan niet en neem contact met mij op. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06- 22 80 24 21 of stuur me een e-mail met je CV en motivatie: mattanja@upeople.nl.

More information
Mattanja de Geus International Recruitment Consultant mattanja@upeople.nl +31 88 - 62 62 800 +31 6 22 80 24 21