This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Hardware Engineer Elektrotechiek (Dutch is required)

Discipline: Electrical
Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#3351

Hardware Engineer Elektrotechiek (Dutch is required)

Heb jij als Hardware Engineer interesse in omvangrijke modernisatie, modificatie en nieuwbouw projecten bij Defensie? Dan is deze functie iets voor jou!

Function

Je bent als Hardware Engineer betrokken bij modernisering en modificatieprojecten aan de vloot van de Koninklijke Marine. Dit betreft een breed scala aan systemen waaronder platformsystemen, sensoren en complexe wapensystemen. Jij bereidt voor, besteedt uit, coördineert en verzamelt technische informatie om de uit te voeren projecten conform de specificaties op te leveren.

Specifieke taken in deze rol:

 • Engineering van het uit te voeren modificaties en upgrades.
 • Analyseert en doet de engineering voorbereiding van complexe werkzaamheden ten behoeve van het uitbesteden van projecten.
 • Participeert in nieuwbouwprojecten.
 • Coördinerende rol tussen installatiemanagers en projectengineers.
 • Deelnemen aan projectoverleg.

Requirements

Voor deze functie zoeken wij 2 kandidaten die minimaal 2 jaar ervaring hebben als Engineer en bij voorkeur enige ervaring met tekenen. Er wordt gewerkt met AutoCAD, Microstation of E-Plan.

Solliciteren kan als je voldoet aan de volgende 4 eisen:

 1. MBO-4 elektrotechniek of Energietechniek.
 2. Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als Engineer Elektrotechniek.
 3. Ervaring met MS Office (Word, Excel).
 4. Minimaal 32 uur er week beschikbaar.

Gewenst is:

 • Hbo richting Elektrotechniek.
 • Ervaring met AutoCAD, Microstation of E-Plan.
 • Ervaring met power distributie systemen is gewenst.
 • Coördinerende / aansturende ervaring is gewenst.

Company

DMI is verantwoordelijk voor het onderhoud en de instandhouding van de schepen van de Nederlandse Marine. Het Constructiebureau Elektrotechniek van DMI zorgt voor het engineeren en integreren van systemen aan boord van schepen of walinstellingen. Het betreft het een breed scala aan systemen: platformsystemen, sensor systemen, commandosystemen en wapensystemen.

Offer

We bieden een leuke technische baan met veel vrijheid en uitdagende projecten. Jij wordt ingezet via U-People op het Marine complex in Den Helder. Jij ontvangt een goed salaris, veel vrije dagen, studiebudget en een 13e maand. Projectduur is ongeveer 3 jaar met een optie tot verlenging met 1 jaar. 1 dag per week thuiswerken is geen probleem! Woon je niet in de buurt, ook daar bieden wij oplossingen voor! Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je graag meer over het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

More information

Ben jij de Hardware Engineer Elektrotechniek die wij zoeken? Bel Joost Wenteler of Whatsapp via 06 29578908 voor meer informatie. Mailen kan ook joost@upeople.nl Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton.