This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Projectleider (Sensor, Wapen & Commando systemen)

Discipline: Multidisciplinary
Branch: Maritime suppliers
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#1851

Projectleider (Sensor, Wapen & Commando systemen)

Ben jij de projectleider die op zoek is naar meer uitdaging? Wij zoeken een projectleider voor interessante technische projecten bij de Koninklijke Marine. Jij levert o.a. een bijdrage m.b.t. Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de afdeling Maritieme Techniek: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten.

Function

Het leiden van technische projecten bij de Koninklijke Marine m.b.t. Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de afdeling Maritieme Techniek: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten.

Specifieke taken in deze rol:

  • Als onderdeel van sectie projectmanagement mede verantwoordelijk voor de regie m.b.t.
  • productontwikkeling en modificaties waar de Directie Materiele Instandhouding verantwoordelijk voor is.
  • Zelfstandig realiseren van de integrale projectvoering van soms complexe technische projecten.
  • Verantwoordelijk voor de projecten in termen van tijd, geld kwaliteit en risico’s van meerdere opdrachtgevers, meerdere met elkaar verweven (deel)projecten.

Requirements

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die de ervaring en het talent heeft om succesvol technische projecten te leiden. Heb jij al eerder projecten gedaan binnen de Defensie organisatie of in de scheepsbouw? Dan heeft dit de voorkeur maar is zeker geen harde eis.

Verder verwachten wij het volgende:

  • Jij hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in technische richting, bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouwkunde, scheepsbouw, technische bedrijfskunde, scheepsbouw of maritiem officier.
  • Jij hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van technische projecten.
  • Jij beschikt minimaal over een Prince 2 Foundation-diploma of IPMA-D certificaat.
  • Jij hebt bij voorkeur (wens) ervaring opgedaan binnen de Defensie organisatie of scheepsbouw.
  • Bereid om voor langere tijd in Den Helder te verblijven. Een 4 daagse werkweek en bijdrage in kosten voor tijdelijke huisvesting is bespreekbaar.

Company

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen sectie projectmanagement van C4I-NB bij de Afdeling Maritieme Techniek (AMT) van de Directie Materiële Instandhouding(DMI) van het Commando Zeestrijdkrachten. De TG C4I-NB heeft tot doel het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de AMT: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten.

Offer

We bieden een uitdagende en zeer gevarieerde functie. Jij wordt ingezet via U-People bij het Marine bedrijf in Den Helder. Projectduur is tot minimaal april 2023 met een optie tot verlenging. Een eventueel rechtstreeks dienstverband is niet uitgesloten. Jij wordt beloond volgens de cao voor burgerpersoneel (BARD). Wij vertellen je graag meer over het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

More information

Ben jij de projectleider die wij zoeken en ben jij op korte termijn beschikbaar? Bel Joost Wenteler via 088 6262805 voor meer informatie. Mailen kan ook joost@upeople.nl Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton.

×

Ask a question

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.