This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Projectmanager Modificaties (Dutch is required)

Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2953

Projectmanager Modificaties (Dutch is required)

Projectmanager technische projecten gezocht voor de Koninklijke Marine afdeling C4i voor een periode van minimaal 1 en max 4 jaar! Ben jij een ervaren projectmanager binnen de maritieme industrie en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer direct!

Function

Je bent als Projectmanager bezig met meerdere projecten tegelijk en verantwoordelijk voor product/kwaliteit, tijd en geld teneinde jouw projecten binnen de gestelde voorwaarden af te ronden. In deze positie geef je sturing aan diverse disciplines zoals Installatiemanagement, technisch bedrijfskundige, Engineering, ILS, Hard / software ontwikkeling en outsourcing.

Requirements

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die ruime ervaring heeft als technisch projectleider. Verder verwachten wij het volgende:

  • Hbo richting techniek of technische bedrijfskunde.
  • IPMA-D of Prince 2 foundation projectmanagement certificaat.
  • Jij hebt minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van technische projecten.
  • Bereid om voor langere tijd in Den Helder te verblijven. Een 4 daagse werkweek en bijdrage in kosten voor tijdelijke huisvesting is bespreekbaar.
  • 2 dagen thuiswerken is bespreekbaar.

Gewenst is:

  • Defensie ervaring.
  • SAP Ervaring
  • Opleiding Asset Management

Company

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen sectie projectmanagement van C4I-NB bij de Afdeling Maritieme Techniek (AMT) van de Directie Materiƫle Instandhouding (DMI) van het Commando Zeestrijdkrachten. De TG C4I-NB heeft tot doel het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de AMT: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten. De hoofdvestigingsplaats van de TG C4I-NB is Den Helder.

Offer

We bieden een uitdagende en zeer gevarieerde projecten en technisch uiteenlopende installaties. Jij wordt ingezet via U-People op het Marine complex in Den Helder op de afdeling C4i. Projectduur is ongeveer 1 jaar met een optie tot verlenging met 2 x 1 jaar. 1 a 2 dagen per week thuiswerken is geen probleem! Wij vertellen je graag meer over het totale arbeidsvoorwaardenpakket.

More information

Ben jij de projectleider die wij zoeken en ben jij na de zomer of richting het eind van het jaar beschikbaar? Bel Joost Wenteler of Whatsapp via 06 29578908 voor meer informatie. Mailen kan ook joost@upeople.nl Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton.

More information
Joost Wenteler Commercial Director joost@upeople.nl +31 6 - 2957 8908