This website uses cookies. More information Do not show this message
Global Maritime Recruitment

Technisch bedrijfskundige / System Engineer (Dutch is required)

Discipline: Multidisciplinary
Branch: Shipbuilding and repair
Location:Den Helder / Thuis
Workweek:40 hour
Jobs ID:#2990

Technisch bedrijfskundige / System Engineer (Dutch is required)

Ben jij als technisch bedrijfskundig engineer op zoek naar een baan waar jij de opdracht krijgt om de bedrijfsvoering te besturen m.b.t. de instandhouding van zeer specifieke onderwatermiddelen van de Koninklijke Marine? Lees verder!

Function

Wij zijn voor een specifieke afdeling binnen Defensie op zoek naar een technisch bedrijfskundig medewerker (System Engineer) die samen collega’s System Engineers de bedrijfsvoering van de o.a. onderwatermiddelen gaat besturen. Onderwatermiddelen zijn o.a. onderwaterdrones, ROV’s, onderwater scooters, etc.

Voor het uitvoeren van planmatig en incidenteel onderhoud binnen deze specifieke afdeling analyseer, implementeer, waar nodig verbeter je de bedrijfsvoering.

Voor een goede invulling, van deze functie heb je veel contacten in de volle breedte van de organisatie zoals uitvoering, werkregeling, projectleiding, engineering, de logistieke afdeling en het management. Belangrijke vaardigheden zijn goede contactuele eigenschappen en goede analytische kwaliteiten.

De hoofdtaken die behoren tot jouw functie:

  • Alle ECM meldingen (terugkerende storingen) van de onderwatermiddelen besturen. In het proces zijn verschillende afdelingen betrokken en ieder dient tijdig haar bijdrage te leveren. De System Engineer zorgt voor de voortgang. De System Engineer stelt periodiek een rapport op met de voortgang van alle meldingen.
  • Als blijkt dat de voortgang van de melding of de inhoud van de melding onvoldoende is dan springt de system engineer bij als meewerkend voorman.
  • Verder kan de system engineer belast worden met werkzaamheden in het ECM proces van andere vaartuigen.

Requirements

  • Minimaal hbo Technische Bedrijfskunde of gelijkwaardig.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als technisch bedrijfskundige / System Engineer.
  • Minimaal 36 uur per week beschikbaar (4×9 is bespreekbaar).

Gewenst is:

  • Naast Technische bedrijfskunde ervaring in een maritieme omgeving.
  • Ervaring (prive of professioneel) met duikmiddelen.
  • Ervaring met SAP.
  • Opleiding ILS (U-People biedt de juiste kandidaat de ILS basis training via E-Learning) Meer info over deze training vind je hier: https://www.upeople.nl/integrated-logistics-support/

Company

Afdeling binnen DMI die verantwoordelijk is voor de instandhouding van specifieke vaartuigen en onderwatermiddelen.

Offer

We bieden een uitdagende en zeer gevarieerde functie in een professionele werkomgeving, interessante projecten en compleet arbeidsvoorwaarden pakket waaronder veel vrije dagen en een goed salaris. De functie kun je in 4 dagen van 9 uur invullen en deels vanuit thuis werken is ook mogelijk. Wij informeren jou graag in de totale inhoud!

More information

Ben jij de Technisch Bedrijfskundige die we zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Mocht je na aanleiding van de vacature nog vragen hebben? WhatsApp of bel Joost Wenteler via 0629578908.